2015. január 30., péntek

fénycsapdás rovargyűjtést módosító tényezők ökológ - Jelenlegi ára: 3 800 Ft


Eladó:                                                                                                 NÉZZE MEG KÉREM TÖBBI KÖNYVAJÁNLATOMAT IS!
A fénycsapdás rovargyűjtést módosító abiotikus tényezők (I. )
Szerkesztette: Nowinszky László
Kiadás: Oskar Kiadó
Írták: Dr. Nowinszky László, Dr. Károssy Csaba, Dr. Tóth György, Dr. Járfás József, Ekk István
Kötés: ragasztott puhatáblás kartonkötés
150 oldal, kis alakú: 20 cm x 15 cm
ISBN: 963 81 22 09 9
Tartalom: a képeken
Téma, kulcsszavak: ionoszféra, naptevékenység, kozmikus sugárzás, földmágnesség, alkonyati polarizáció és holdfény, a Hold és Nap gravitációs potenciálja, légköri elektromosság, időjárás, Péczely és Hess-Brezowsky-féle makroszinaptikus időjárási helyzetek, fénycsapdázás, rovargyűjtés, ökológia, állattan
Rendkívül ritkán beszerezhető, máig hiánypótló szakkönyv rovarászok, meteorológusok és csillagászok számára, benne kiváló kutatási eredményekkel, adatokkal, illetve átfogó és gyakorlatias ismeretekkel.
Állapota: Sosem olvasott duplum, a képeknek megfelelő.
Ára: 3800 Ft
Személyes átvétel esetén az árra nem rakódik postaköltség, így ezt javaslom (Bp. I ker., megbeszélt időpontban)
Egy példány van, az első viszi: a fix ár varázsa.     : -)
___________________________________________________________________
Általános vásárlási feltételek, ill. irányelvek:
Kérdéssel forduljon hozzám bizalommal! Ha egy ideig nem válaszolnék, az csak távollétemmel magyarázható. Komoly érdeklődés esetén (licit tétel, kérdés az eladótól) a licit végét előre tudom hozni. Személyes átvétel esetén készpénzes fizetés is megoldható, sőt, inkább ezt preferálom, mert így a termék kézbe vehető, ellenőrizhető. Ezt a garanciaformát vállalom, de csomagban küldött terméket vissza nem veszek.
A könyv személyesen az előre egyeztetett időpontbnan és helyen vehető át az I. kerületben a Batthyány tér környékén, vagy esetlegesen máshol: találkozásra alkalmas egyéb helyek: Nagyvárad tér, Széll Kálmán tér, Deák tér, Nyugati pu.. Kérem ezek valamelyikét válassza találkozási helyül!
Futárszolgálat/Postai csomag esetén az aukció lejártával kérem vegye fel a kapcsolatot velem (vagy még előbb a „ Kérdezzen az eladótól” menüpont segítségével)  a költségeket illetően, hogy megbeszéljük, PONTOSAN, az ADOTT TERMÉKRE mennyi is a szállítási költség. Az itt megadott 700 Ft küldési/szállítási költség csak irányár, bármilyen irányban változhat. díjtáblázatok a termékleírás alján található linkeken ellenőrizhetőek! Tehát a postázás az aktuális postai díjszabásnak megfelelően történik. Csomagot csak ajánlva adok fel és csak előre utalást követően, továbbá csak abban abban az esetben, ha a vevő már elküldte a leütött árnak az előre egyeztetett postai díjszabással megemelt összegét a megadott számlaszámra. Kérem, hogy ezek figyelembevételével licitáljon, köszönöm!
Csomag-, ill. levélküldési tájékoztatók:
Futárszolgálat
Magyar Posta levél (http: //www. posta. hu/static/internet/download/2013_tarifatabla_04_19_Belf. pdf)
 
A teendő tehát a leütés / nyertes licit után: a Vatera által küldött nyertes licit levelét továbbítva írni nekem, megadva az elérhetőséget, illetve
a) személyes átvétel esetén néhány alkalmas időpontot az adásvételhez
b) postázás kérése esetén a pontos címet, hogy hova, ami után visszaküldöm az infót, hogy pontosan mennyit kell küldeni a megadott számlaszámra (ha kell, ehhez leméretem a könyvet). Az összeg megérkezését követően a csomagot feladom. A súly/méret szerinti postai költséget azonban előbb is meg lehet érdeklődni a "Kérdezzen az eladótól" funkció használatával.  
Komoly ajánlatokat várok! Ha a nyertes licitet követően nem érkezik megkeresés, vagy a vevő döntése / elállása okán nem történik meg a vásárlás, az negatív értékelést von maga után. Csere, beszámítás nem érdekel, köszönöm! Ez alól kizárólag egyes erdőökológiával, erdőgazdálkodással foglalkozó szakkönyvek és Nikonhoz való bizonyos objektívek lehetnek kivételek. A fentiek figyelembevételével és elfogadásával várom az ajánlatokat!
Köszönettel, jó Vaterázást!



Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Az aukció vége: 2015-02-20 04:04
. fénycsapdás rovargyűjtést módosító tényezők ökológ - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése