2014. december 30., kedd

Szekeres István: Hegedűs Csaba - Jelenlegi ára: 324 Ft

Szekeres István: Hegedűs Csaba
Raktári szám: M006876
ISBN: 9632535634
Kiadás éve: 1981
Kiadó: Sport
Méret: 130*185 mm, 280 oldal
Állapot: keménytáblás, jó
"Szófia jelentette a kitörést az ismeretlenségből és a kétségekből. Szófia nyújtott kárpótlást a gondok közt telt gyermekévekért, minden addigi sérelemért, mellőzésért. A győzelem úgy szakította át a gátakat, hogy immár megállíthatatlanul özönlött az elismerés. Csaba egyszeriben a középpontba került, s attól kezdve szinte minden arannyá vált körülötte, minden története - a szomorú és a felemelő is - nagy történet lett, vonzani kezdte a sikert. Nem lehetett nem figyelni rá.
Szófiában - újoncként - tuskirály és világbajnok lett. Ő kapta meg a legjobb bírkózónak járó különdíjat, pedig még tizenkilencen nyertek aranyérmet, s felvonult a sportág színe-java, minden klasszisa.
A Nemzetközi Bírkózó Szövetség megválasztotta az év bírkózójának, Münchenben olimpiai bajnokságot nyert, s ez volt a magyar sport századik olimpiai aranyérme.
Súlyos autóbalesetet szenvedett, hetekig életveszélyes állapotban volt, de legyőzte a halált. Nemcsak életben maradt, hanem ismét bírkózni is kezdett. És nemcsak bírkózott, hanem két Európa-bajnokságot is megnyert. 1979-ben alig túl a harmincon szövetségi kapitány lett, s irányítása alatt - egy sikeres EB után - már az első világbajnokságon felülmúlta minden addigi sikerét a magyar bírkózás.
Negyedévvel később befejezte tanulmányait a jogi egyetemen, s mint dr. Hegedűs Csaba tette le első vizsgáit - a Testnevelési Főiskolán... "
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- személyes átvétel Győrben, Debrecenben, Pápán és Budapesten az I., IX. kerületben - költségmentes
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 765 Ft
- átvétel Pick pack pontokon, az ország több, mint 540 Hírlapboltjában, benzinkútján - előreutalással: 700 Ft, utánvéttel: 850 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába utánvétel: 10 kg-ként 3 euró, előreutalással szlovák OTP számlára: 10 kg-ként 2 euró 20 cent



Jelenlegi ára: 324 Ft

Az aukció vége: 2015-01-19 13:58
. Szekeres István: Hegedűs Csaba - Jelenlegi ára: 324 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése